ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

20220215 ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

15 Φεβρουαρίου 2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τηλεδιάσκεψη Αντιπεριφερειαρχών Αγροτικής Ανάπτυξης για την αύξηση του κόστους παραγωγής – Συμμετείχε  ο Θ. Βασιλόπουλος

Τα επόμενα βήματα  για τη διεκδίκηση  ουσιαστικών  μέτρων που θα στηρίξουν τους αγρότες -παραγωγούς απέναντι στο αυξημένο κόστος παραγωγής λόγω της ενεργειακής κρίσης καθόρισαν σε  τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε   την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου  οι αντιπεριφερειάρχες Αγροτικής Ανάπτυξης της χώρας.

Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος  (είχε την πρωτοβουλία για την τηλε-συνάντηση με τους συναδέλφους του) ο οποίος στην τοποθέτησή του τόνισε με έμφαση ότι «δεν μπορούμε να αφήνουμε τους αγρότες μας απροστάτευτους» και πρόσθεσε  ότι « είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο να μπει δίκτυ προστασίας  στους παραγωγούς μας  απέναντι στις μεγάλες ανατιμήσεις που έχει επιφέρει η ενεργειακή κρίση».

 Έπειτα από συζήτηση που ακολούθησε  συμφωνήθηκε οι προτάσεις που διατυπώθηκαν στην τηλεδιάσκεψη  να κωδικοποιηθούν με τα ανοιχτά ζητήματα κάθε Περιφέρειας  και να σταλούν με επιστολή στο νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά ζητώντας παράλληλα συνάντηση στο υπουργείο το επόμενο διάστημα.   

bioilis
Μετάβαση στο περιεχόμενο