ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ BIOILIS

eksofullo
19 Μαΐ: Συνάντηση των Νέων Αγροτών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Την υψηλή σημασία που αποδίδει η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών στους τομείς της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και της δικτύωσης των απασχολούμενων στον πρωτογενή, επεσήμαναν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο κατά την πρόσφατη συνάντησή τους.

London Competition
19 Μαΐ: Διαγωνισμός Ελαιόλαδου Λονδίνο 2020

Ακόμα μια διεθνή διάκριση πρόσθεσε στο πλούσιο βιογραφικό της η BIOILIS με έδρα την Αμαλιάδα. Στον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου που…

5h-epitropi
19 Μαΐ: 5η Επιτροπή παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο πρόεδρος Θοδωρής Βασιλόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Νίκος Παυλονάσιος εκπροσώπησαν την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών στην 5η Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, στη Χαλκίδα, όπου έγινε ενημέρωση για την πορεία του προγράμματος και τέθηκαν προς ψήφιση οι νέες τροποποιήσεις του.

Bioilis-symmetexei
I-PENA-header
19 Μαΐ: Η ΠΕΝΑ στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη

Τα μέλη της ΠΕΝΑ συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για να τα προσφέρουν στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας που συνεχίζουν να υποφέρουν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Ιουλίου. Στις 7 Αυγούστου τα μέλη της ΠΕΝΑ βρέθηκαν στη Ραφήνα στο κέντρο συλλογής και διανομής του δήμου, και προσέφεραν τρόφιμα και είδη ανάγκης.

liasti-ntomata-1
header
agrielaio
Skip to content