Κέρδος για τον πρωτογενή τομέα οι επενδύσεις της CAVINO Α.Ε στη Δυτική Ελλάδα

Κέρδος για τον πρωτογενή τομέα οι επενδύσεις της CAVINO Α.Ε στη Δυτική Ελλάδα*Τις εγκαταστάσεις στην Αιγιάλεια επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θ. ΒασιλόπουλοςΟι επενδύσεις της CAVINO Α.Ε μιας σύγχρονης οινοποιίας-αποσταγµατοποιίας σ’ ένα µοναδικό αµπελουργικό τοπίο στις πλαγιές της Αιγιάλειας αναδεικνύει το σημαντικό πλεονέκτημα που έχει η Δυτική Ελλάδα στον πρωτογενή τομέα.

Αναγνωρίζοντας την σημαντική προσπάθεια που γίνεται ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της οινοποιίας όπου συνομίλησε για τις δράσεις που έχουν αναπτυχθεί με τους βασικούς μετόχους Γιάννη και Θόδωρο Αναστασίου οι οποίοι έκαναν πράξη τη δηµιουργία ενός κτήµατος που παράγει κρασιά πολύ υψηλού ποιοτικού επιπέδου. Η εταιρεία πραγµατοποίησε τα τελευταία 10 χρόνια σηµαντικές επενδύσεις εκσυγχρονισµού του παραγωγικού εξοπλισµού και των εµφιαλωτικών γραµµών. Σήµερα διαθέτει 2 γραµµές παραγωγής οίνων και άλλες 2 εµφιάλωσης οινοπνευµατωδών ποτών (ούζο, τσίπουρο, brandy), υπερσύγχρονο εξοπλισµό παραλαβής και επεξεργασίας σταφυλιών, καθώς και κλιµατιζόµενους αποθηκευτικούς χώρους 5.000 τµ. Ο κ Βασιλόπουλος αφού ευχαρίστησε τους οικοδεσπότες για την φιλοξενία επεσήμανε ότι η Cavino τοποθετώντας τον πήχη της ποιότητας και της συνέπειας πολύ υψηλά αποδεικνύει ότι βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις του οινοποιητικού κλάδου στην χώρα και πρόσθεσε:

« Είναι σημαντικό για την περιφέρειά μας να δραστηριοποιούνται τέτοιου μεγέθους εταιρίες που μόνο θετικό πρόσημο βάζουν στον πρωτογενή τομέα της περιοχής μας.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο