ARISTOIL PLUS – ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΙΔΙΑ!

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην εναρκτήρια εκδήλωση του Προγράμματος ARISTOIL PLUS, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αμαλιάδα, στην Αίθουσα «ΒΙΟΗΛΙΣ», Σωκράτους & Πλάτωνος 5, στις 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 18:00.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν, αναλυθούν και συζητηθούν τα ερευνητικά αποτελέσματα και οι καλές πρακτικές του μεσογειακού προγράμματος ARISTOIL PLUS.

Η δράσης θα συντονιστεί από τον επικεφαλής εταίρο του προγράμματος, #ΕΟΕΣΕύξεινηΠόλη και τους στρατηγικούς μας εταίρους για το έργο στην Ελλάδα, Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece , Ενωση Νεων Αγροτων Ηλειας , Αγροτικός Συνεταιρισμός Βιοκαλλιεργητών Αμαλιάδας Και Περιχώρων «ΒΙΟΗΛΙΣ», και LIVA Olive Groves / Ελαιώνες ΛΙΒΑ – Βιολογικό ελαιόλαδο Health Claim . Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν και επαγγελματίες, καθηγητές και ερευνητές του χώρου του Μεσογειακού Ελαιόλαδου

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε, εκπαιδευτούμε, διαδράσουμε και να διερευνήσουμε απόκοινού τρόπους για να αξιοποιήσουμε θετικά την εμπειρία και τεχνογνωσία του ARISTOIL PLUS, να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του τομέα του Μεσογειακού Ελαιόλαδου στην Ελλάδα με προτεραιότητα την υγεία, αλλά και το περιβάλλον!

Τo έργο είναι συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), μέσω του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας InterregMed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο